Tijd om aan jouw bouwplannen te werken?

Over ons

Een vast en toegewijd team van bouwprofessionals

Aannemersbedrijf Bouw Team Aalsmeer houdt zich bezig met kwaliteitsbouw voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers.

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsbouw en ons vakmanschap niet los van elkaar kunnen worden gezien en aan de basis staat voor onze tevreden klanten.

Ontzorging door jarenlange ervaring

BouwTeam Aalsmeer is ontstaan uit een samenwerking van voorheen Aannemersbedrijf van Leeuwen en Bosman BV, en de ZZPers Jorrit Hasselman en Frank Bruine de Bruin.

Alle betrokken partijen hebben reeds lang ervaring in de bouw en aannemerij, in de rol van aannemer en uitvoerder van verschillende disciplines van de bouw.

In 2020 hebben we de koppen bij elkaar gestoken, en samen besloten om met elkaar BouwTeam Aalsmeer te starten. Met als uitgangspunt om met elkaar en een koppel fijne mensen welke wij om ons heen hebben verzameld door de loop der jaren, de klant zoveel mogelijk te ontzorgen in het bouwproces.

Door onze brede ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij op een fijne en flexibele manier een ruime bijdrage kunnen leveren aan het prettig verlopen van het bouwproces voor onze klanten.

Wie zijn wij?

Frank Bruine de Bruin is als mede eigenaar van BouwTeam Aalsmeer het meest te vinden op de werkvloer. Frank is zijn opleiding destijds als leerling timmerman begonnen bij bouwbedrijf Dekker in Aalsmeer. Na het afronden van zijn opleiding en het opdoen van de nodige ervaring uiteindelijk de overstap gemaakt naar het ondernemersschap in de vorm van zelfstandige zonder personeel.

Frank was in de regio een gerespecteerde ZZPer bij tal van bouwbedrijven waaraan hij zichzelf jarenlang heeft verhuurd. Na een periode van zo’n twaalf jaar was hij uiteindelijk toe aan een nieuwe uitdaging, en is ingestapt bij BouwTeam Aalsmeer. Daar is hij momenteel verantwoordelijk voor tal van projecten welke hij als projectleider en uitvoerder tot een goed einde weet te brengen. Frank is een op en top vakman, betrokken en kritisch als het op de kwaliteit van het werk aankomt. Tevens is hij verantwoordelijk voor de opleidingen welke verschillende leerlingen binnen ons bedrijf volgen, en vind hij het leuk om zijn kennis en kunde over te kunnen dragen op de volgende generatie.

Voor Frank is geen uitdaging te gek.

Hier staan we voor

Betrouwbaar

We zijn transparant in onze dienstverlening, adviezen, offertes en facturatie

Vakmanschap

We zijn een ambachtelijk bedrijf en werken volgens de gestelde normen en garantiebepalingen.

Professioneel

We staan voor de professionaliteit van onze organisatie, medewerkers en samenwerkende partners.

Kwaliteit

Onze kwaliteit (borging) komt terug in onze mensen, processen en materialen.