Tijd om aan jouw bouwplannen te werken?

Over ons

Een vast en toegewijd team van bouwprofessionals

Aannemersbedrijf Bouw Team Aalsmeer houdt zich bezig met kwaliteitsbouw voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers.

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsbouw en ons vakmanschap niet los van elkaar kunnen worden gezien en aan de basis staat voor onze tevreden klanten.

Wie zijn wij?

Aannemer, ontwerpbegeleiding, bouwadvies, projectcreatie en -realisatie en algemeen directeur van Bouwteam Aalsmeer. René z’n kracht is het vertalen van de ideeën van de klant in kwaliteitsbouwprojecten waarbij er in een vroeg stadium wordt samengewerkt met bijvoorbeeld een architect of andere ontwerper. Na de ontwerpfase zal hij dit professioneel begeleiden en omzetten in geschikte bouwmethoden op basis van zijn ervaring en brede netwerk in de bouw. Als algemeen directeur draagt zorg voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en onderhoud contacten met partners en leveranciers. Zijn ambitie is om Bouwteam Aalsmeer zich nog meer gaat onderscheiden door een totaal aanpak vanaf het idee tot het in gebruik nemen waarbij efficiency, klantwaardering en kwaliteit voorop staan. Het credo van René: Er zijn altijd mogelijkheden als je weet wat je wil en aanklopt bij degene die daar wat in kan gaan betekenen.

Hier staan we voor

Betrouwbaar

We zijn transparant in onze dienstverlening, adviezen, offertes en facturatie

Vakmanschap

We zijn een ambachtelijk bedrijf en werken volgens de gestelde normen en garantiebepalingen.

Professioneel

We staan voor de professionaliteit van onze organisatie, medewerkers en samenwerkende partners.

Kwaliteit

Onze kwaliteit (borging) komt terug in onze mensen, processen en materialen.